Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2009 21:06 - Новите методи за маркетинг – SEO
Автор: krokslin Категория: Бизнес   
Прочетен: 1231 Коментари: 0 Гласове:
0



Все по-често нашите маркетинг мениджъри, както и управителите на по-малките фирми се запознават с нуждата от осезателно интернет присъствие на техните компании. Как обаче те да наложат дадена марка и кой е най-удачният метод?

image

Всеизвестно е, че най-бързият метод за постигане на маркетингови резултати в интернет е интернет рекламата. Когато, обаче, говорим за по-продължителни и дългосрочни резултати, един от най-правилните подходи, които маркетолозите трябва да вземат предвид е SEO или Оптимизацията за Търсещи Машини(Search Engine Optimization).

Тя дава възможност след нужните процедури, които се спазват при оптимизирането на даден сайт, да се постигнат резултати устойчиви във времето, което за разлика от интернет маркетингът, чиито резултати намаляват след изчерпване на бюджета, има явни предимства.

Оптимизацията за търсещи машини започва още при създаването на графичната концепция и изграждането на сайта. Заложена е в кода му и продължена чрез интернет маркетингови подходи, за да може да се даде достатъчна тежест на сайта според конкретни думи.

Едно от нещата, обаче, които трябва да се вземат предвид, започвайки една SEO кампания е, че тя съвсем не е евтина, тъй като се изискват доста усилия, внимание и упоритост, за да се постигнат нужните резултати. Не на последно място трябва да се отбележи, че основните посещения в даден сайт идват от един основен генератор на посещения наречен Google, ето защо на оптимизацията трябва да се отдели сериозно място.

Трябва да заключим, че оптимизацията за търсещи машини, трябва да се вземе под сериозно внимание като един от маркетинг инструментите на настоящето, а не както много хора си мислят, на бъдещето, това вече съвсем не е така.

Ако нямате достатъчно опит или търсите компания, която може да се справи с предизвикателствата на оптимизацията можете да се доверите на нашите партньори от „Креативити Дизайн Студио ЕООДУеб Дизайн Варна.



Тагове:   маркетинг,   новите,   методи,   SEO,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krokslin
Категория: Бизнес
Прочетен: 134284
Постинги: 40
Коментари: 110
Гласове: 187
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031